Blog

Wat een artikel in De Gelderlander allemaal niet teweeg brengt. Bijna 3.000 views op You Tube bijvoorbeeld. In 24 uur! Het hielp vast dat het paginagrote stuk in alle regio-edities stond. In de Arnhemse digitale editie was het zelfs tijdenlang het best gelezen artikel! En dat nieuws kregen we weer te horen terwijl we drie zondagse optredens verzorgden, waar we de single liefst vier keer mochten spelen. We weten niet wat we meemaken! Inmiddels staat ook de ‘warm tinkelende’ remix, die Excelsior-legende Frans Hagenaars van het nummer maakte, online. Via Spotify kunnen jullie dat plaatje nog fijn toevoegen aan het kerst-afspeellijstje voor de donkere dagen voor kerst! De clip bij die remix werd vervolgens weer opgepikt door het fameuze blog Christmas-a- gogo van popjournalist Guus Hoogaertz alias DJ Guuzbourg… Mensen, mensen wat een feest! O ja: komende week spelen we live op Favoriet FM en Optimaal FM en kun je kerstkaarten bestellen waar het liedje klinkt als je de kaart opendoet. Voelen jullie het ook? It’s almost christmastime!

De Stoomboot is het land uitgevaren, tijd voor kerstmis. En voor Wilson: tijd voor de volgende stapjes in ons traject dat tot wereldfaam en eeuwige roem voor onze kerstsingle ‘It’s almost Christmastime’ moet leiden. Komen we ook echt vooruit? Jawel! Een mooi groot artikel in de Gelderlander 10-12 a.s., een heuse, door multi-talent Bas ‘Baas’ Horsting geschoten, videoclip en een spiksplinternieuwe remix van Hollands popgoeroe en Excelsior-baas Frans Hagenaars. Alsof dat nog niet genoeg is, spelen we aanstaande zondag 11-12 tijdens Muziek bij de Buren drie livesetjes in een tot kerststal gestyled MFC Omnibus in Arnhem-Zuid! Verder blijven we natuurlijk de radiostations stalken…! Tot snel!

En daar staan we dan in de fakkelende zon. Op het nieuwe, überhippe stationsplein van Arnhem, dat minimaal de allure van een ‘allee’ heeft. We kijken naar het podium waar we zo gaan spelen. En naar onze nieuwe orgelman Bas. Die staat daar in zijn Giro-outfit te ‘shinen, zoals hij het zelf graag zegt. Wat oneerlijk! Dankzij ons moet hij het allereerste optreden in zijn leven drie weken te vroeg gaan beleven. Zijn vuurdoop. Terwijl… 27 mei: singlepresentatie, daar was hij naar aan het toeleven. Begin 40 en dan je eerste bandje. Bas did it! Hij glom het podium op en ‘shinede’. Althans: één van de twee setjes. Toen begaf zijn aan het orgel gekoppelde laptop het en waren we de magische geluidjes kwijt. Oververhitting in het apparaat. Maar Bas? Die bleef cool. Schijnt daarom ook vaak 'Baas' te worden genoemd. Enfin. Kom hem 27 mei toch aanmoedigen in the Move-Up. Daar presenteren we onze nieuwe single.

Muziek bij de Buren

Met veel dank aan Heniu en Gerdy, Muziek bij de Buren en alle toeschouwers!

Serious Request, WON - WON - WON

De Serious Request 'kerstsingle' actie heeft 515 euro opgeleverd! Prachtig! De winnaars van de twee gratis huiskamerconcerten zijn C. Helwes en N. Vreugdenhil / M. Jonker. Gefeliciteerd! (en neem even contact met ons op...). Feliz Navidad nog even allemaal!

Radio Airplay

Stemmen voor de Sky Christmas top 101 kan nog steeds! Daar staan we in de keuzelijst. Je kunt ons ook de kerst top 30 van @GerardEkdom instemmen, als 'eigen suggestie'. Wij zouden dat uiteraard prachtig vinden. Onze single hebben ze bij @Radio2 al, dus... stem radio2.nl Dank! Dank! Dank!

Kerstsingle

Wilson heeft werk gemaakt van het al twee jaar sluimerende idee om een kerstsingle te maken. Die single is inmiddels op Sky Radio Christmas te horen, op diverse lokale radiostations en zelfs Radio 2 ging ermee aan de haal. ‘It’s almost Christmastime’ schopte het tot de keuzelijst van de Sky Radio Christmas top 101. Wie weet hoe de kerstklokken in 2016 tinkelen?